Hyundai

Hyundai Motor Company (opgericht in 1967) is een van de succesvolste automerken van dit moment.

Hyundai is de op drie na grootste autoproducent ter wereld. Het dynamische bedrijf – dat hard en vol zelfvertrouwen werkt aan een succesvolle toekomst – ontwerpt, ontwikkelt en produceert auto’s van topkwaliteit die tegemoetkomen aan de wensen van Europese klanten. Negentig procent van de Hyundai’s die in Nederland worden verkocht, zijn dan ook in Europa ontworpen en ontwikkeld en worden in moderne Europese autofabrieken geproduceerd.

 

Hyundai wil niet zozeer het grootste automerk ter wereld worden, als wel het meest geliefde. Om dit te bereiken biedt Hyundai een uitgebreid garantiesysteem, 5 jaar garantie voor volop zekerheid en staat klantvriendelijkheid bij Hyundai hoog in het vaandel. Ook streeft Hyundai een leidende positie na op het gebied van milieuvriendelijke technologieën en CO2-reductie.

 

Hyundai wordt in 193 landen via meer dan 6.000 dealers verkocht. In totaal zijn 85.000 mensen bij Hyundai Motor Company werkzaam. In Nederland behoort Hyundai bij de succesvolste en bestverkopende autoproducenten.

Hyundai Motor Netherlands deelt het succes met ongeveer honderd Hyundai-dealerbedrijven in Nederland. Kijk voor meer informatie op: www.hyundai.nl en www.hyundaipers.nl.

Hyundai Motor Netherlands heeft als eerste auto-importeur in Nederland de beschikking over managementsystemen die voldoen aan de norm ‘MVO-prestatieladder’. Het certificaat is door TÜV Nederland uitgereikt op het voor handel en distributie hoogst haalbare niveau-3. Hyundai Motor Netherlands is ook ISO-gecertificeerd.

 

 

Occasions

Er staan altijd meer dan 200 occasions voor u klaar

Zoek een occasion

Meer informatie

U kunt contact opnemen met één van onze vestigingen. Of via het contactformulier.

Naar contactpagina